Ko to želi otkriti lice muslimanke?!

sanel
By sanel

Priredio: Mr. Faruk Čengić

U zadnje vrijeme mnogi su uzeli sebi za pravo da se oglase i zatraže prava za ženu muslimanku, kao da je ona najugroženije Allahovo stvorenje na kugli zemaljskoj. Sa svih strana nam stižu „blagonakloni savjeti“ kako samo treba skinuti to „prekrivalo“ sa lica muslimanke  i vrata napretka za muslimane bit će širom otvorena. Nema više muka, možda će nam i iz Ovalnog ureda stići vijest da Amerika povlači vojne trupe iz Afganistana.

Čak se i neka Mara Carafagana oglasila. K´o eto ona, kao ministrica za jednakost spolova u talijanskoj vladi, smatra „da takva pokrivala nisu znak vjere, već da su simbol represije i nemogućnosti napretka“. Kakvog napretka?! Strava me uhvatila kad sam na Google pretraživaču ukucao ime  Mara Carafagna, na stotine slika te talijanske ministrice bez igdje ičega na sebi. Italija je doista doživjela dno dna.

Allahu Milosni, razvratnica kaže „da takva pokrivala nisu znak vjere, već da su simbol represije i nemogućnosti napretka“!!! Pa ovo je prešlo sve mjere.
Pročitao sam i to da je Maria Rosaria (Mara) Carafagna (1975.),  talijanska političarka i bivša zabavljačica, nakon završene škole plesa i klavira 1997. godine počela raditi kao starleta u talijanskoj TV kući Mediaset, čiji je vlasnik Silvio Berlusconi  Kao bitna značajka njene biografije (sa kojom se ova razvratnica ponosi) spomenuto je da se slikala bez odjeće za neke talijanske časopise. U centar medijske pažnje dolazi u trenutku kada joj je talijanski premijer Silvio  Berlusconi  uputio riječi: “Da nisam oženjen, oženio bih tebe i to istog trenutka“!
 Istu tu Maru Carafaganu u maju 2008. godine,  Silvio  Berlusconi  imenuje ministricom za jednakost spolova u talijanskoj vladi. Dva mjeseca nakon toga talijanski magazin La Repubblica zamalo da objavi prepisku bludnih telefonskih razgovora talijanskog premijera i njegove ministrice.
I eto u oktobru 2009. godine, dok Italiju potresaju afere o bludnim radnjama njenog vremešnog premijera, ministrica nema drugog posla nego da pokrene inicijativu za zabranu pokrivanja LICA MUSLIMANKI u talijanskim školama.

 
SVAŠTA!!!

Share This Article