Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/minber.ba/httpdocs/2020/wp-content/themes/minbertheme/templates/template_single_post.php on line 1084
Obavijesti

Vaktija za Android tablet uređaj…

741views

Korisnik ste Android mobilnog telefona ili Android tablet uređaja? Došao je mjesec Ramazan. Želite pri ruci imati Vaktiju (dnevna namaska vremena, vremena dnevnih molitvi muslimana). Donosimo Vam vijest o izlasku na tržište besplatne aplikacije pod nazivom “Vaktija” za Android mobilne uređaje.

Vaktija za Android nudi prikaz namaskih vremena za preko 100 bosanskohercegovačkih gradova i iznimno je jednostavna za korištenje. Namaska vremena su preuzeta iz Takvima IZ BiH. Važno je naglasiti da upotreba aplikacije ne zahtijeva pristup Internetu, što znači da nećete imati dodatnih data/gsm troškova. Vaktija za Android je domaći BH proizvod autora pod nazivom appdevcorner.com.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Android Market web sitea (http://market.android.com) ili direktno sa Android uređaja pokretanjem Market aplikacije, te pretragom pojma “Vaktija”. Autor je za one koji žele podržati razvoj aplikacije ponudio link za dobrovoljnu uplatu donacija putem PayPal servisa.

Želimo Vam ugodne ramazanske dane uz korištenje Vaktije za Android!”