Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/minber.ba/httpdocs/2020/wp-content/themes/minbertheme/templates/template_single_post.php on line 1084
Vijestiiiiii

U izraelskom bombardovanju Gaze ranjeno šest Palestinaca

330views

Najmanje šest lica je povrijeđeno u izraelskom bombardovanju sjevernog i centralnog dijela Pojasa Gaze, saopštili su palestinski bolnički izvor.

Isti izvor navodi da je u ovom bombardovanju povrijeđeno šest lica, među kojima je i jedna bolničarka koja je ranjena u jednom od napadu u gradu Gaza, u blizini bolnice al-Dura.

Portparol izraelske vojske rekao je da je izraelska avijacija izvršila dva vazdušna napada tokom noći u sjevernom i centralnom dijelu Pojasa Gaze i da su ovi napadi bili usmjereni na “centre za terorističke aktivnosti”.

Ovi vazdušni napadi uslijedili su nekoliko sati nakon što su tri rakete ispaljene iz Pojasa Gaze na južni dio Izraela, ali u ovom raketiranju nije bilo žrtava ni materijalne štete, navodi izraelska policija.

Od početka godine na jug Izraela ispaljeno je oko 20 raketa iz palestinske enklave koja je pod kontrolom pokreta Hamas, navodi vojska.

(Srna)