Vijesti

Regionalni poraz pedera

507views

Pederska zajednica u regiji teško je podnijela poraz na referendumu u Hrvatskoj. Rezultati referenduma o unošenju definicije braka kao životne zajednice žene i muškarca u Ustav Republike Hrvatske, za što je glasalo 65 posto birača koji su izašli na birališta, veoma su značajni istovremeno i za protivnike i pristalice homoseksualizma.

Za pedere ovaj poraz je važan zbog činjenice da je Hrvatska najvažniji regionalni centar širenja homoseksualizma u regiji. Sa ulaskom Hrvatske u Evropsku uniju regionalni pederi nadali su se da će na krilima zakona Evopske unije iskoristiti institucije vlasti Hrvatske za homoseksualno osvajanje regije.

Zato su odmah, po ulasku Hrvatske u EU, napravili žestoku ofanzivu na sve moguće kote hrvatskog društva. Hrvatska je trebala bit primjer konkretne praktične realizacije njihovih želja i logističko utočište svake vrste. Referendumska pobjeda protivnika homoseksualizma u Hrvatskoj dobrano će usporiti proces širenja homoseksualizma u regiji.

Oni znaju da će sada i drugi narodi u zemljama regije, po uzoru na Hrvate, shvatiti da udruženim snagama i na demokratski način mogu spriječiti širenje homoseksualizma.Toga su najviše svjesni pederi, zato toliko i galame i psuju sve one koji pomogli njihov poraz na referendumu u Hrvatskoj.

(saff.ba)