Aktuelno

Poziv na pretplatu magazina Saff (printano izdanje)

614views
Poštovani  čitaoci Saffa, dragi naši prijatelji: Prošlo je dvadesetak dana od kako smo obavijestili javnost da magazin Saff prestaje izlaziti u printanom izdanju, odnosno da će Saff ubuduće biti dostupan samo u elektronskoj verziji putem interneta. Međutim, tokom proteklih dana primili smo brojne zahtjeve  od strane vas dragi naši  čitaoci  da učinimo dodatni napor da i dalje nastavimo sa štampanjem Saffa. Uzimajući u obzir navedene zahtjeve,  ali i naše mogućnosti, uprava Saffa je donijela slijedeću odluku.
 
Jedina moguća opcija nastavka štampanja Saffa jeste da se Saff štampa samo za domaće pretplatnike. Ukoliko i kada ostvarimo dovoljan broj domaćih pretplata tada ćemo nastaviti sa štampanjem Saffa. Svi oni koji su spremni da se pretplate na Saff kao i oni koji žele da nam pomognu da dostignemo dovoljan broj pretplata mogu se obratiti na sljedeći kontakt telefon: 062 287 412 ili na emailove:
 
 
 
Uplatu možete izvršiti na žiro račun: Raiffeisen bank bih, na ime:
Semir Imamović, br. žiro računa: part: 1610000000000011, br. računa: 6764162000885351.
 
Dragi naši čitaoci, dragi naši prijatelji i svi vi koji želite biti dio Saffovog uspjeha udružita snage sa nama i zajedno krenimo u realizaciju ove ideje.