Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/minber.ba/httpdocs/2020/wp-content/themes/minbertheme/templates/template_single_post.php on line 1084
Vijesti

Policajci MUP-a RS-a pretukli muškarca iz Nemile i psovali mu “balijsku majku”

517views

U Kantonalnu bolnicu Zenica danas u 10:05 sati je primljen pacijent H.H. iz Nemile, tvrdeći da ga je pretukla policija Republike Srpske (RS) u Doboju. On je kazao da su mu policajci MUP-a RS psovali “balijsku majku”.
Adil Žižo, komandir Policijske stanice Doboj Jug, je za Klix.ba potvrdio da je prijavljeno da su četiri osobe, koje su putovale teretnim motornim vozilima na putu Derventa-Doboj, zaustavljene u Doboju, te uhapšene.

“Policija RS-a je navodno zaustavila ove ljude, uhapsila ih i kasnije ih tjerala da rukama čiste stanicu”, rekao je Žižo za Klix.ba.

Dodao je da se moraju sačekati izjave svjedoka kako bi bilo poznati detalji ovog nemilog događaja. Odgovor iz CJB Doboj o ovom slučaju, uprkos brojnim pokušajima, nismo dobili.

Dženana Hedžić, glasnogovornica Kantonalne bolnice u Zenici nam je rekla da je pacijent H.H. pregledan na Klinici za urgentnu medicinu i da su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.
(Klix.ba)