Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/minber.ba/httpdocs/2020/wp-content/themes/minbertheme/templates/template_single_post.php on line 1084
Vijesti

Nastavlja se rat u Gazi: Ubijeno pet Palestinaca

433views

Pet Palestinaca ubijeno je danas u dva izraelska udara na pojas Gaze, rekao je portparol palestinskih hitnih službi Ašraf al – Kidra.
Dvoje ljudi ubijeno je u napadu čija je meta bio “motorcikl u logoru Al- Magazi” i još tri tijela su izvučena iz ruševina džamije Al-Kasam, koju su bombardovali avioni u logoru Nuseirat, precizirao je Kidra, kako prenosi AFP.

Izraelska vojska saopštila je ranije danas da je pogodila više od 20 meta prošle noći, nakon jučerašnjeg isteka trodnevnog primirja, kome je posredovao Egipat.

Indirektni pregovori između Izraela i Palestinaca u Kairu nisu izdejstvovali trajniji prekid vatre i ova najsmrtonosnija runda nasilja između izraelske vojske i Hamasa od 2007. godine nije zaustavljena.

Borci iz pojasa Gaze obnovili su raketne napade na Izrael posle isteka tog primirja, što je izazvalo izraelsku odmazdu – vazdušne napade.

(Klix.ba)