Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/minber.ba/httpdocs/2020/wp-content/themes/minbertheme/templates/template_single_post.php on line 1084
Vijesti

Mursi telefonski razgovarao sa porodicom

417views

Bivši egipatski predsjednik Muhammed Mursi, koji je svrgnut nakon vojnog udara, telefonski je razgovarao sa članovima svoje porodice te potvrdio da je njegovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće, javlja Anadolija. Članovi Mursijeve porodice su novinarima AA kazali kako su oni telefonski razgovarali sa njim te dodali kako im je Mursi potvrdio da je u dobrom zdravstvenom stanju. Oni su također potvrdili da je Mursi kazao kako se odlučno suprostavlja vojnom udaru i da će ustrajati u svojoj borbi.

Mursi je također rekao kako pomno prati aktuelna dešavanja u zemlji.

Mursijeva porodica je potvrdila da je Mursi odlučan potkrijepivši to činjenicom da je sam Muhammed Mursi nakon svrgavanja, a tokom istrage, istražiteljima rekao kako je on “pravno šef države”.

Glasnogovornik Mursijevog advokatskog tima advokat Mustafa Azeb izjavio je kako on telefonski komunicira s Muhammedom Mursijem i dodao kako je Mursijevo zdravstvewno stanje dobro.

(AA)