Impress your next Christmas party with a stylish cake that both delicious creative.. True sneaker heads treat their sneakers the way women treat those little dogs, we clean, walk and show our sneakers off to everyone. Following scientific investigation, the snake will be mounted for exhibition at the museum for about five years, and then returned for exhibition at Everglades National Park. cheap jerseys MaryJane stil skor har varit i stil i rtionden, och sm flickor br dem mer i r n ngonsin. She was waiting to sing about a different star. wholesale nba jerseys It was never sloppy, just about ease.. A stated progressive discipline program becomes a contract between the employer and the employee. cheap nfl jerseys In the latter phases, Kallis was involved in series wins across the cricketing world, including back to back triumphs in England and Australia. This was just an empty tin, it wouldn say anything to me. You heard me correctly, three dimensional shoes. cheap mlb jerseys Yet others argue that the cost of conservation is not a cost at all, rather, that it can prove to be quite lucrative. Of course while there are two ways for a team to rebuild, through the draft is the traditional way. cheap nfl jerseys We prefer not to see great numbers of shocking or tragedy porn threads and feel that this isn't the most appropriate forum for those types of topics. wholesale nba jerseys As one half of the legendary Texas rap outfit UGK and after more than two decades in the music industry, Bun B is still considered one of the most influential contemporary rappers. cheap Super Bowl jerseys It just a forlorn, heartbreaking image that tells the reality of what happening.

wholesale mlb jerseys

On the day of a game, players gather in the morning for a hour shoot around and also to review film of that night's opponent. Curabitur malesuada eros libero, vitae pellentesque turpis ullamcorper ut. Not just the vehicle, it the complete system that has to be set up for something like this to be useful. wholesale mlb jerseys "We pride ourselves in trying not to turn the ball over and not make penalties," he said.

cheap nba jerseys

Tralee on Saturday last with 3 teams competing the Kerry, Limerick 'B' and West Tipperary. cheap nba jerseys Pan Pan leads the independent sector for its bold production of Beckett's Embers, and its director Gavin Quinn is nominated for two shows: Embers and Opera Theatre Company's Carmen. This is classic referred pain, where the pain coming from an internal organ, the heart, is shifted or referred to an external location, the left arm or the shoulder. wholesalejerseysi Our EMT thus far in January was 5 on January 1st and, looking at the models in your weather blog on Thursday, January 10th, it looks like we might not get much colder than that, which would be our first zone 6 winter, with the highest EMT on my 50 year graph and perhaps in history.". Here are some additional tips you should keep in mind when shopping for shoes.. wholesale mlb jerseys Chelsea are yet to improve on their 20m bid for Fiorentina winger Juan Cuadrado.. cheap jerseys "The quality of RONE is exceptional," he says. wholesale jerseys I could go on. Sending the right message was as easy as shopping in the "career woman" section.. Rashid Ghazi, a partner in the Paragon Marketing Group that selects and promotes high school games for ESPN, said the Jordan connection was a factor in selecting the game, but it also matches two of the top three or four teams in their respective states. I'm Rosalyn and that's how you can become a better cheerleader..

Rođen sam iz odnosa u kojem je moja majka silovana

Problem: Es-selamu alejkum! Moju majku je prije 23 godine u ordinaciji za vrijeme pregleda silovao ljekar, iz tog intimnog odnosa rodio sam se ja. On je predložio majci da abortrira, ali ona to nije učinila i ja sam ostao živ i došao na ovaj svijet. Ja sa tim čovjekom nemam nikakav kontakt niti sam izrazio želju da ga ikada upoznam, a nije me čak ni priznao kao svoje dijete niti mi pomaže, ni moralno ni materijalno. Hvala Allahu, ja sam vjernik, ali Allah najbolje zna, klanjam svaki vakat, idem redovno u džamiju, nastojim biti dobar i činiti drugima samo dobro. Ja sam duševno vrlo nespokojan, s obzirom da sam došao na svijet na ružan način, i molim Uzvišenog Allaha za milost i oprost grijeha. Zanima me kakav je stav islama po pitanju silovanja žene i rođenja takve djece i da li će takva dijeca i majke odgovarati kao bludnici što ih je neko silovao?

Da vas Uzvišeni Allah nagradi, očekujem vaš odgovor!

Odgovor i savjet:

Uvaženi i cijenjeni brate u islamu, mnogo je toga što bih želio da ti napomenem ovom prilikom, ali bojeći se da odgovor ne bude dug, spomenut ću ti samo nekoliko najbitnijih stvari:

Prvo, treba da znaš da je ova naša uzvišena vjera, kojom je Allah počastio čovječanstvo, potpuna i savršena, i daleko od bilo kojeg vida nepravde. Tako u pogledu djeteta koje je rođeno iz nezakonitog braka (bluda) ili djeteta koje je rođeno kao plod silovanja, islam je podigao odgovornost od tog djeteta. U islamu takav čovjek može da dospije do najviših funkcija u državi, zato što on nema ama baš ništa sa time kako i na koji način je došao na ovaj svijet. Kada bi takvog čovjeka opteretili tom činjenicom, to bi sigurno bio vid nepravde prema njemu i vid zaduživanja onim što nije u čovjekovoj mogućnosti, a islam je čist od toga da čovjeka optereti i zaduži onim što nije u njegovoj mogućnosti.

Drugo, tebi su, uvaženi brate, zagarantovana sva prava kao i svima onima koji su rođeni u validnom braku. Tvoji ibadeti su primljeni kod Allaha kao što su primljeni i ibadeti svih ostalih muslimana. Ti imaš pravo da oženiš čestitu i moralnu djevojku koja je rođena iz validnog braka, i sva ostala prava koja su garantovana drugima, garantovana su i tebi.

Treće,  kao što smo spomenuli, nisi birao način kako ćeš doći na ovaj svijet, i zbog toga ne treba da budeš duševno opterećen. Savjetujem ti da pokušaš zaboraviti na tu činjenicu, da se ne umaraš onim na što nisi mogao da utječeš, i da gledaš u ono što je pred tobom. Da nastojiš, baš kao što si spomenuo u pitanju, da budeš što bolji musliman, da se potrudiš da budeš koristan član društva u kojem živiš, a nikako da se opterećuješ svojom prošlošću.

Četvrto, pogledaj kako velike i kobne posljedice mogu da zadese čovjeka, pa čak da zadese i one koji s tim nemaju nikakve veze, onda kada čovjek prekrši ono što je vjerom zabranjeno. Šta želim da kažem? Spomenuo si da je tvoja majka silovana od strane ginekologa. Da se kojim slučajem tvoja majka pridržavala islamskih principa, do toga ne bi došlo. Islam u svome savršenstvu strogo je zabranio osamljivanje žene sa muškarcem s kojim može da stupi u brak, sa onim ko joj nije mahrem. Također, islam je u pogledu liječenja propisao da žena treba da se liječi kod ženskog doktora, u osnovi, a ako ne postoji ženski doktor, a postoji velika potreba za liječničkim pregledom, tada to čini liječnik, ali opet obavezno u prisustvu treće osobe, a najbolje da to bude ženin staratelj ili neko s kime ne može da stupi u brak, mahrem. Vidimo da se mnogi muslimani današnjeg doba ne pridržavaju spomenutih smjernica, a pogledajte kako teške posljedice mogu da proizađu iz takvog postupka.

Peto, duboko se nadamo da tvoja majka neće biti odgovorna zbog silovanja koje se desilo, pošto se u islamu oprašta ono što je učinjeno pod prisilom. Ali kao predmet rasprave ostaje to što je zakazala u onome što je islam zabranio.

A Allah najbolje zna!

Odgovorio: Elvedin Pezić, El-Medina El-Munewera, 29. redžeb 1433. h.g. /  19. 6. 2012. god.

 
X