Impress your next Christmas party with a stylish cake that both delicious creative.. True sneaker heads treat their sneakers the way women treat those little dogs, we clean, walk and show our sneakers off to everyone. Following scientific investigation, the snake will be mounted for exhibition at the museum for about five years, and then returned for exhibition at Everglades National Park. cheap jerseys MaryJane stil skor har varit i stil i rtionden, och sm flickor br dem mer i r n ngonsin. She was waiting to sing about a different star. wholesale nba jerseys It was never sloppy, just about ease.. A stated progressive discipline program becomes a contract between the employer and the employee. cheap nfl jerseys In the latter phases, Kallis was involved in series wins across the cricketing world, including back to back triumphs in England and Australia. This was just an empty tin, it wouldn say anything to me. You heard me correctly, three dimensional shoes. cheap mlb jerseys Yet others argue that the cost of conservation is not a cost at all, rather, that it can prove to be quite lucrative. Of course while there are two ways for a team to rebuild, through the draft is the traditional way. cheap nfl jerseys We prefer not to see great numbers of shocking or tragedy porn threads and feel that this isn't the most appropriate forum for those types of topics. wholesale nba jerseys As one half of the legendary Texas rap outfit UGK and after more than two decades in the music industry, Bun B is still considered one of the most influential contemporary rappers. cheap Super Bowl jerseys It just a forlorn, heartbreaking image that tells the reality of what happening.

wholesale mlb jerseys

On the day of a game, players gather in the morning for a hour shoot around and also to review film of that night's opponent. Curabitur malesuada eros libero, vitae pellentesque turpis ullamcorper ut. Not just the vehicle, it the complete system that has to be set up for something like this to be useful. wholesale mlb jerseys "We pride ourselves in trying not to turn the ball over and not make penalties," he said.

cheap nba jerseys

Tralee on Saturday last with 3 teams competing the Kerry, Limerick 'B' and West Tipperary. cheap nba jerseys Pan Pan leads the independent sector for its bold production of Beckett's Embers, and its director Gavin Quinn is nominated for two shows: Embers and Opera Theatre Company's Carmen. This is classic referred pain, where the pain coming from an internal organ, the heart, is shifted or referred to an external location, the left arm or the shoulder. wholesalejerseysi Our EMT thus far in January was 5 on January 1st and, looking at the models in your weather blog on Thursday, January 10th, it looks like we might not get much colder than that, which would be our first zone 6 winter, with the highest EMT on my 50 year graph and perhaps in history.". Here are some additional tips you should keep in mind when shopping for shoes.. wholesale mlb jerseys Chelsea are yet to improve on their 20m bid for Fiorentina winger Juan Cuadrado.. cheap jerseys "The quality of RONE is exceptional," he says. wholesale jerseys I could go on. Sending the right message was as easy as shopping in the "career woman" section.. Rashid Ghazi, a partner in the Paragon Marketing Group that selects and promotes high school games for ESPN, said the Jordan connection was a factor in selecting the game, but it also matches two of the top three or four teams in their respective states. I'm Rosalyn and that's how you can become a better cheerleader..

Burno u Parlamentu BiH: Neka se Srbija izvini za Škorpione koji su ubijali djecu

Sjednica Predstavničkog doma PSBiH počela je jutros u 10 sati, a rasprava o dnevnom redu i njegovo usvajanje trajalo je do iza 13 sati, javlja reporter novinske agencije Patria.

Nakon komentara na dobijene odgovore poslanici su počeli raspravu, a predsjedavajući Šefik Džaferović ograničio je raspravu na pet minuta.

Strasti su se opet rasplamsale kada se došlo do usvajanja zaključaka u vezi s događajima za vrijeme komemoracije u Potočarima 11. jula, a što je predložila poslanica Aleksandra Pandurević.

Ona je na početku napravila neke tehničke izmjene, odnosno korekcije. Denis Bećirović, poslanik SDP-a kazao je da su ove tačke prošle, ali da nije moglo proći i to da se raspravlja o napadima na povratnike.

– Zašto je to tako treba ostaviti da se javnost pita. Meni nije jasno šta znače izvinjenja zakonodavnog organa. Niko još nije osuđen za ubistvo u Banja Luci kada je postavljan kamen temeljac za Ferhadiju, kamenovano je hiljade navijača u Srbiji, pa se Skupština Srbije nije izvinjavala. Svaki vid nasilja ja osuđujem, ali jedan pošten i dobronamjeran Bošnjak isto je meni vrijedan kao pošten Srbin, Hrvat, Jevrej, a ja ne znam čijom sam politikom doveden da se trebam izvinjavati Vučiću koji je u Skupštini govorio da treba ubiti 100 muslimana za jednog Srbina. Da li se Skupština Srbije izvinila za Škorpione i ubistva djece? Zašto smo dovedeni u poziciju da se toliko ponižavamo i radimo ovo što radimo. Ili ćemo postaviti jedan princip krenuvši od presuda Međunarodnog suda – kaže Bećirović.

Zaim Backović (SBiH) podsjetio je da je na današnji dan na Sarajevo bačeno preko 3.000 granata.

– Uporedite snimak Vučića iznad Jevrejskog groblja, sve se to da uporediti. To je bilo u vrijeme artiljerijske paljbe. Ja sam da se prema nasilnicima sve zakonske sankcije provode, ali ne mogu prihvatiti da će za jednog Srbina biti ubijeno 100 muslimana – kazao je Backović dodajući da niko u sali nije dobio ime svojom voljom.

Šemsudin Mehmedović, poslanik SDA kazao je da je bio u Potočarima i zna šta se dešavalo 11. jula, ali da su aktivnosti koje su prethodile tom danu povećavale tenzije.

– Nije dobro to što se desilo, jer su i majke Srebrenice njega dočekale. Zato mi kao građani BiH nismo trebali tako se ophoditi prema premijeru Srbije. Ako je neko trebao da se izvinjava to je premijer Denis Zvizdić. Mi smo Parlament BiH i mislim da se mi ne bismo trebali nikome izvinjavati. Klub SDA neće podržati ovaj zaključak. Naše diskusije ne treba da idu u prilog podizanja tenzija i otvaranja bolnih tema. Trebamo ići u pravcu smirivanja strasti – istakao je Mehemdović.

Staša Košarac, poslanik SNSD-a koji je ostao na sjednici samo da bi se uključio u ovu raspravu (nije usvojen zahtjev za smjenu Šefika Džaferovića op.a.) kazao je da bi mogao mnogo toga kazati od toga da nije bio napad nego pokušaj ubistva Vučića.

– Mogao bih da pitam gdje je bio Naser Orić, kao što vi pitate gdje je bio Vučić u ratu. Ali mi trebamo biti svjesni činjenice da je Vučić imao namjeru pokloniti se žrtvama, a šta je dobio i kakvu poruku šalje BiH – istakao je Košarac dodajući da se ovo nikad ne bi trebalo desiti nikome.

– Nemojmo da ne budemo svjesni činjenice da institucije po ovom pitanju ništa nisu učinile. Pa, ovo je bio međunarodni incident – dodao je Košarac.

Denis Bećirović replicirao je Košarcu kazavši da Srbija nije garant Dejtonskog mirovnog sporazuma.

– Tri strane su potpisnice. Ali, Srbija nije garant njega. Druga stvar ovo je godina kada obilježavamo 20. godišnjicu genocida u Srebrenici. Ni jedan dokument u RS ni u Srbiju nije usvojio dokument da to osudi, ali ostat će zapisano da se Parlamanet BiH izvinjavao Vučiću. Ja na to ne pistajem. A, ako ćemo ići na izvinjenja neka prvo neko uputi izvinjenje za Škorpione koji su ubijali maloljetnu djecu – istakao je Bećirović.

Mladen Bosić je napomenuo da im je bio cilj da kada je već na Domu naroda usvojen određeni broj zaključaka urade to i u Predstavničkom domu.

– Postoje snage koje na političkim konfliktima prave svoju političku platformu. Mi smo predlagači, a nismo diskutovali o njoj. Mislili smo da smo spremni na jedan drugi način pristupiti rješavanju ovih događaja – istakao je Bosić, kazavši da je Bećirović podnio niz inicijativa koje su doprinjele podizanju tenzija.

13:15 U nastavku današnje sjednice Predstavničkog doma PSBiH, nakon polusatne pauze, zastupnici su se izjašnjavali o dnevnom redu, javlja reporter novinske agencije Patria.

Prijedlog Borjane Krišto da se uvrsti u dnevni red razmatranje dozvole za zajam od Banke za obnovu usvojen je i bit će razmatrano ovo pitanje.

Prijedlog Mirsada Mešića o formiranju parlamentarne istražne komisije da se vidi u čije ime i čije odobrenje je Mladen Ivanić uputio pismo UN-u da se ne usvoji rezolucija nije usvojen zbog nedovoljne entitetske većine iz RS-a.

Izjašnjenje o prijedlogu Ziam Backovića o formiranju istražne komisije koja će odrediti zbog čega je predsjednik RS-a pisao UN-u, također nije uvršten u dnevni red jer nije bilo većine iz RS-a.

Denis Bećirović tražio je da se na dnevni red stavi i Informacija VM o sve učestalijim napadima na povratnike u RS, ali zbog nedovoljne entitske većine ni ovaj prijedlog nije prošao.

Također Bećirović je tražio da se s dnevnog reda skinu tačke o usvajanju zaključaka o događajima za vrijeme komemoracije u Potočarima i da se skine s dnevnog reda informacija o upućivanju pisma generalnom sekretaru UN, a što je predložila Aleksandra Pandurević.

Zbog nepostojanja opće većine prijedlog nije prošao. Prijedlog SNSD-a o smjeni Šefika Džaferovića ni ovaj put nije prošao, a nakon čega su poslanici SNSD-a opet napustili sjednicu ovog doma.

(NAP)
X