Impress your next Christmas party with a stylish cake that both delicious creative.. True sneaker heads treat their sneakers the way women treat those little dogs, we clean, walk and show our sneakers off to everyone. Following scientific investigation, the snake will be mounted for exhibition at the museum for about five years, and then returned for exhibition at Everglades National Park. cheap jerseys MaryJane stil skor har varit i stil i rtionden, och sm flickor br dem mer i r n ngonsin. She was waiting to sing about a different star. wholesale nba jerseys It was never sloppy, just about ease.. A stated progressive discipline program becomes a contract between the employer and the employee. cheap nfl jerseys In the latter phases, Kallis was involved in series wins across the cricketing world, including back to back triumphs in England and Australia. This was just an empty tin, it wouldn say anything to me. You heard me correctly, three dimensional shoes. cheap mlb jerseys Yet others argue that the cost of conservation is not a cost at all, rather, that it can prove to be quite lucrative. Of course while there are two ways for a team to rebuild, through the draft is the traditional way. cheap nfl jerseys We prefer not to see great numbers of shocking or tragedy porn threads and feel that this isn't the most appropriate forum for those types of topics. wholesale nba jerseys As one half of the legendary Texas rap outfit UGK and after more than two decades in the music industry, Bun B is still considered one of the most influential contemporary rappers. cheap Super Bowl jerseys It just a forlorn, heartbreaking image that tells the reality of what happening.

wholesale mlb jerseys

On the day of a game, players gather in the morning for a hour shoot around and also to review film of that night's opponent. Curabitur malesuada eros libero, vitae pellentesque turpis ullamcorper ut. Not just the vehicle, it the complete system that has to be set up for something like this to be useful. wholesale mlb jerseys "We pride ourselves in trying not to turn the ball over and not make penalties," he said.

cheap nba jerseys

Tralee on Saturday last with 3 teams competing the Kerry, Limerick 'B' and West Tipperary. cheap nba jerseys Pan Pan leads the independent sector for its bold production of Beckett's Embers, and its director Gavin Quinn is nominated for two shows: Embers and Opera Theatre Company's Carmen. This is classic referred pain, where the pain coming from an internal organ, the heart, is shifted or referred to an external location, the left arm or the shoulder. wholesalejerseysi Our EMT thus far in January was 5 on January 1st and, looking at the models in your weather blog on Thursday, January 10th, it looks like we might not get much colder than that, which would be our first zone 6 winter, with the highest EMT on my 50 year graph and perhaps in history.". Here are some additional tips you should keep in mind when shopping for shoes.. wholesale mlb jerseys Chelsea are yet to improve on their 20m bid for Fiorentina winger Juan Cuadrado.. cheap jerseys "The quality of RONE is exceptional," he says. wholesale jerseys I could go on. Sending the right message was as easy as shopping in the "career woman" section.. Rashid Ghazi, a partner in the Paragon Marketing Group that selects and promotes high school games for ESPN, said the Jordan connection was a factor in selecting the game, but it also matches two of the top three or four teams in their respective states. I'm Rosalyn and that's how you can become a better cheerleader..

Bijeg od stvarnosti

Piše: Abdulvaris Ribo

Kada stvarnost postane teška, a njen pritisak nepodnošljiv, kada muslimani zapostave svoje obaveze u smislu svoga kvalitativnog i kvantitativnog napretka i jačanja, i kada konstantno doživljavaju neuspjehe i posrnuća, zbog istih i ponovljenih grešaka i nedovoljno razrađenih planova i strategija, tada pribjegavaju onome što se u psihologiji naziva “kompenzacija”. Kompenzacija je odbrambeni mehanizam koji podrazumijeva pokušaj da se ostvari rezultat na jednom polju, zbog nemoći i nekompetentnosti da se rezultat postigne na nekom drugom polju koje je važnije. Nažalost, i danas, kao i u prošlosti, muslimani često kompenziraju i, zbog nemoći i nedosljednosti da ostvare značajne rezultate na polju duhovnog, ekonomskog, političkog i svakog drugog prosperiteta islamskog ummeta, pokušavaju svoje neopravdane neuspjehe nadomjestiti na nekom drugom polju na kojem je to mnogo lakše.

U takvom stanju beznađa, bezidejnosti i izgubljenosti, bježe od svoje stvarnosti, bježe u budućnost. Aktueliziraju i intenzivno se bave temama poput pojave Mehdija (Spasitelja), Dedžala, Isaa, alejhis-selam, temama koje nisu dio naše stvarnosti, nego se radi o događajima pred kraj svijeta, a koji su najavljeni u svetim tekstovima i za koje niko ne zna kada će se desiti, ili, pak, zalaze duboko u jedan sasvim drugi svijet, svijet džina i šejtana. Činjenica je da je napisano i prevedeno na desetine djela o svijetu džina i šejtana i da se ta vrsta literature najbolje prodaje i najviše traži zbog toga što su sami muslimani prekomjerno aktuelizirali te teme i posvetili im preveliku pažnju. Naravno, za muslimana je važno da poznaje i tu tematiku, ali samo u potrebnoj mjeri. Svijet džina i šejtana, pojava Mehdija i Dedžala nisu u ovome vremenu najbitnije teme za muslimane.

Muslimani se neće izbaviti iz sveopće krize i riješiti nagomilane probleme ummeta tako što će pobjeći od svoje stvarnosti sanjareći o pojavi Mehdija i okrenuti se svijetu džina i šejtana. Ne smijemo i ne možemo tako bježati od svoje stvarnosti, koja od nas traži da se stameno i odlučno uhvatimo ukoštac sa problemima muslimana i da ih efikasno i dugoročno rješavamo, što, svakako, zahtijeva ulaganje truda i napora, traži žrtvu i odricanje, a to je ono što nama nije drago i čemu nismo skloni.

Kroz slična stanja muslimani su prolazili i u prošlosti, pa su neki zbog toga pribjegavali asketizmu, odricanju od dunjaluka, samoizolaciji i povlačenju iz javnog života, što je unazadilo i muslimane i njihove zemlje, a u isto vrijeme nemuslimani su na krilima muslimanskih naučnih dostignuća i otkrića polahko ali sigurno preuzimali dominaciju i prevlast.

Danas su neprijatelji muslimana okupljeni oko zajedničkih interesa i projekata koji su usmjereni u pravcu muslimanskih zemalja i muslimana, i u tome su sve jedinstveniji. Šta muslimani čine i kako reagiraju na sve to? Muslimani uglavnom spontano, nepromišljeno i brzopleto reaguju umjesto da analiziraju stanje u kojem se nalaze, da otkriju tačke snage i slabosti, da naprave kratkoročne i dugoročne planove izlaska iz krize, da ojačaju svoje jedinstvo i da se, uz Allahovu pomoć, oslanjajući se na svoje vlastite snage i kapacitete, suprotstave dušmanima.

Neophodno je detaljno i duboko izučiti muslimanski mentalitet, um i karakter, koji im ne dozvoljava da napreduju i ojačaju, i istražiti uzroke slabosti, razdora i nejedinstva.

Muslimani imaju potrebu da se bave svim korisnim naukama koje im islam nalaže, jer samo na takav način u svakom smislu mogu postati snažni i respektabilni, te povratiti izgubljeni ponos i slavu. Za sve spomenuto, naravno, potrebno je dosta vremena, truda, zalaganja i strpljivosti, što je mnogo teže od maštanja o Mehdiju, slavi i ponosu u ambijentu nerada, varljive sigurnosti i ljenčarenja.

 

 
X